Event name

Description

View event

2016.01.01

12:00 - 14:00

Hvad er Sweet Surrender?

Det er et godt spørgsmål..

De fleste ville sige at vi er en børnevenlig, non-profit café der gerne vil give alle sine gæster en pause fra den hektiske hverdag, ved at servere en høj standard kaffe og the, samt et ordenligt måltid til en overkommelig pris, der serveres med et smil.

Vi er en gruppe af frivillige fra hele verden, alle med et varmt hjerte, der sammen arbejder for at gøre caféen til den størst mulige succes. Enhver profit vi laver, samt alle vores drikkepenge, sendes direkte til en værdig sag. Gennem vores fælles mål, danner vi i processen gode venskaber og vi er en glad flok at være sammen med.

Non-profit

Gennem tiden har Café Sweet Surrender doneret profit til organisationer der hjælper mennesker mere direkte end vi kan. Vil du gerne se hvem vi har valgt at støtte gennem tiden, kan du finde en liste på vores hjemmeside. Hvis du gerne vil hjælpe os med at hjælpe andre, så er det eneste du skal gøre næste gang du besøger os - at købe to kopper kaffe i stedet for én.

Hvad vi tror på

Café Sweet Surrender blev startet af en gruppe mennesker fra Greve Frikirke. Det kristne verdenssyn med venlighed og kærlighed til vores næste er vores drivkraft og hjertebarn i vores organisation.

How can I help?

På Café Sweet Surrender er vi fuldkomne afhængige af vores gruppe af frivillige, deres tid og den passion de lægger i vores projekt. Derfor velkommer vi alle der har lyst til at hjælpe til. Så tag endelig kontakt til os! Der er næsten ingen begrænsning for hvordan du kan hjælpe, alt fra at styrer vores Instagram profil til at gøre badeværelser rent.. bare for at nævne to. De mere normale opgaver er beskrevet her. Men uanset hvordan du ønsker at hjælpe - så bare brug kontaktformen på denne side!

Bar & køkken

Vi tager altid i mod ekstra hænder med kyshånd på vores team, og vi har i hvert fald også brug for dem! Hvis du kan lide at lave mad og at være i et køkken, er der rig mulighed for at blive en del af vores køkkenteam. Det der tæller, er din passion - vi vil med glæde hjælpe dig med at forbedre dine evner i et køkken!

Har du let ved et smil på læben og kan lide at interagerer på en positiv måde med vores gæster, vil vi gerne byde dig velkommen bag baren. Her vil vi lærer dig at lave en perfekt kop kaffe, alt fra en latte til en espresso macchiato og til hvilken temperatur vores udvalg af the skal have. Udover at være barista, vil du stå bag kassen, serverer mad og rydde borde. Det er et nemt job, men det er også rigtig sjovt.

Café events

Har du føling med lys og lyd og kan hjælpe med at arrangere små koncerter og events... du har nok gættet det, men så er du et perfekt match til vores Musik og Event team. Skriv dig op - vi vil elske at høre fra dig!

Vi tilbyder specielle aktiviteter til børn flere gange om ugen, og med din hjælp kan vi blive ved - måske endda tage det til det næste niveau. Vi laver kunsthåndværk, læser historier højt og generelt giver de besøgende børn og deres forældre en god oplevelse. Denne del af vores team er nok den hvor man føler man giver mest igen. Men hver beredt, det at give børn et smil på læben er meget vanedannende!

Bemanding & HR

Da næsten alle ansatte på Café Sweet Surrender er frivillige, har vi en anderledes udfordring end de fleste arbejdspladser. Vi har en større udskiftning af ansatte, vi er mere udsatte hvis der er nogle der bliver syge og de fleste af vores medlemmer skal have en basistræning for at være effektiv i deres rolle. Det er her du komme ind i vores HR-team.

Jo, der vil være tider hvor du vil ringe til folk for at hører, hvorfor de ikke har meldt sig på deres månedlige vagt. Og jo, du vil være en del af gruppen der planlægger vagtplanen og sørger for at alle vagter bliver dækket.

Men du vil også være den, der ser folk blomstre, som du træner dem til at være centrale aktører i personalet. Du vil være den der bringer et smil på et hårdtarbejdende ansigt ved at overrække dem deres fødselsdagsgave fra Café Sweet Surrender, og giver gavekort til dem der tager tre vagter om måneden.

Du kan sove godt om natten, med tanken om at du har brugt dine organiserings- og sociale færdigheder til at gøre vores projekt til at bedre og gladere sted at være.

Regnskab

En god revisor laver aldrig felj... og det er derfor vi har brug for dig på vores team. Det der kan være en smertefuld og forfærdelig opgave for nogle, kan være en dans på roser for dig. Fordi du er bedste venner med tal!

Du trives med at få lønninger og skatter rigtigt. At forberede et økonomisk dokument giver dig en lige så fantastisk følelse som at spise en nybagt cupcake. Hvis du kan forbedre vores processer ved at fortælle os hvordan vi skal være mere som dig... så ville det være en skam ikke at have dig ombord!

Støtte & Fundraising

Det er nok et af de fedeste jobs på Café Sweet Surrender. Som en del af denne gruppe vil du finde NGO’er og sager, som vil få vores kvartals donation af vores profit. Hvordan kan du bruge tiden bedre! Når du ikke giver penge væk til gode sager, vil du prøve at indsamle donationer og øge vores travlhed på Café Sweet Surrender, så vi kan give endnu flere penge væk. Sweeet!

Vil du være med til at hjælpe os?

Så kontakt David Kyhn på frivillig@sweetsurrender.dk for en kop kaffe og uforpligtende samtale.